۷ اشتباه رایج برنامه‌نویسان مبتدی و تازه‌کار

۶۳ بازديد
طراحی سایت فروشگاهی در مشهد 
وقتی که نو وارد یک منطقهی کاری می‌شویم، مسلماً معضل‌ها، اشتباهات و گهگاه مشقت‌های متعدد را تجربه می کنیم. چهت نیل به برد، گذر از این سختی ها لازم میباشد. درین نوشته ی علمی از محرمانه مقاله ها حیطهی برنامه‌نویسی، قصد داریم خطاها رایج برنامه‌نویسان مبتدی و تازه کار را باز بینی کنیم. امیدوارم با فهمیدن و رعایت آنها فیض‌ی بهتری از کارایی خویش اخذ نمایید.

مشکلات رایج برنامه‌نویسان
۱- بی اهمیتی به بک آپ تصاحب کردن روزمره
بخش اعظمی از برنامه نویس ها تا یک پروژه را به اتمام نرسانند از آن بک آپ نمی‌گیرند! این خطا رایج بسیار لبریز خطر هم است. فکر کنید که هفته‌ی آنگاه موعد تحویل پرو‌ژه‌ی شماست و اجرای پروژه تاکنون ۸۰٪ پیشروی داشته میباشد. فردا که به سراغ سیستم خویش میایید سازه به هر دلیلی (اشتباهات قابل انعطاف‌افزاری، فساد سیستم و…) به کدها دسترسی نداشته باشید! آنوقت چه عمل می بایست کرد؟!

شایسته ترین عمل این میباشد که هر روز پس از انتها عمل از پروژه‌های خویش بک‌آپ بگیرید. یا این که از سیستم‌هایی که در دست گرفتن نسخه دارا‌هستند مثل گیت‌هاب به کارگیری فرمایید.

گیت‌هاب چه می باشد و چه کابردی دارااست؟


۲- تعیین اسم‌های بی‌مفهوم برای توابع و متغیرها
یکی مهم‌ترین نکاتی که می بایست به آن اعتنا نمائید، خوانایی کدهاست. کدهای شما بایستی به سیرتکامل‌ای نوشته شوند که برنامه‌نویس دیگر هم بتواند روی این کدها فعالیت نماید. گزینش اسم برای متغیر و توابع می بایست خوانا و بامعنی باشد. همینطور اسم هر تابع گویای کار آن تابع باشد.

۳- تعریف و تمجید یک تابع همگی حرفه رقیب!
یکی ایرادات برنامه‌نویسانی که در اولِ رویکرد میباشند یا این که به اصطلاح مبتدی و تازه کار می باشند تمجید توابع جامع برای انجام آبادی‌ها فعالیت میباشد.

مثلا یک تابع تعریف و تمجید می شود که کد تخفیف را باز بینی می‌نماید از مبلغ آخری معدود میکند و اعداد را به فارسی تبدیل کرده و اکران می دهند! در حالی که ما برای همین نمونه ۴ تابع متعدد برای باز‌نگری صدق کد تخفیف، احتساب‌ی مبلغ قابل پرداخت، تبدیل اعداد به فارسی، اکران مبلغ آخری، احتیاج داریم!!

اینگونه هرکدام از این توابع میتوانند در جاهای متفاوت بارها به کارگیری شوند.

۴- نادر‌کاری یا این که زیاده روی در کامنت گذاری!
کامنت زیاد یکی‌از مشکلات رایج برنامه‌نویسی میباشد.
درج کامنت در اواسط‌ی کد سبب می‌گردد خوانایی کدها ارتقاء یابد و هر وقت به کد مراجعه کردیم، متوجه شویم هر قسمت چه وظیفه‌ای دارااست. ولی معمولاً افراط و تفریط در‌این کار زیاد میباشد.

نیازی وجود ندارد شما بخاطر کاهش حجم کدها از کامنت گذاری دست بردارید. یا این که بالعکس نیازی وجود ندارد تمام جزئییات و شیوه اجرای هر قسمت را کامنت‌گذاری نمائید.

۵- تضارب‌های مداوم راز گزینش گویش برنامه‌نویسی
دوست عزیز در حالتی که عصر صرف کرده‌اید و یک لهجه برنامه‌نویسی را آموخته‌اید، شک راز تغییر‌و تحول لهجه و یادگیری گویش تازه صرفا وقت شمارا تلف می‌نماید.

هر گویش برنامه‌نویسی کاربرد خودش را دارااست. اکنون که زبانی را یادگرفتید و رنج یادگیری آن را به دوش کشیده‌اید، شک وتردید را کنار بگذارید زیرا شرایط فعلی وقت لذت بردن از آموخته‌هایتان میباشد.

با اجرای پروژه‌های متفاوت، یا این که با رفتن به زمان‌های کارآموزی مهارت خویش را ارتقا دهید تا هرچه سریع‌خیس وارد بازارکار فن‌ای گردید. مطلقاً کسب درآمد از این آموخته‌ها نظرتان را عوض خواهد کرد!

۶- خوف از اجرای پروژه
خطاها برنامه‌نویسان مبتدی و تازه کار و خوف از ناکامی
وقتی که به برنامه‌نویسان مبتدی و تازه کار پروژه‌ای سفارش می گردد بعداز باز‌نگری بعد ها متعدد آن احتمالاً می گویند: خیر این پروژه را انجام نمی‌دهم زیرا درخصوص این تعدادی بخش، تا به درحال حاضر فعالیتی نداشته‌ام!

حقیقت این میباشد که حتی برنامه‌نویسان مجرب و باسابقه هم با پروژه‌های مختلفی مواجه می شوند که اطلاعاتی بالایی در آن ندارند. به هیچ وجهً ماهیت عمل برنامه‌نویسی همین میباشد. این که شما در هر پروژه با یک‌سری بحران دست‌وپنجه قابل انعطاف نمایید و مطالب جدیدی را بیاموزید.

اما این جملا‌ت به‌این مفهوم وجود ندارد که در نخستین منش به سراغ پروژه‌های وسیع بروید! ولی انتظار اینکه در هر پروژه تمام موردها تکراری باشند را نداشته باشید.

۷- کدنویسی از صفر و ابتکار عمل دوباره چرخ!
زمانی چرخ ابداع گردیده چرا از آن استعمال نمیکنید؟! نیازی وجود ندارد همگی چیز را از صفر بنویسید. از مواقعی که جانور میباشند به کار گیری نمائید. هزاران تابع، کتابخانه، فریمورک می‌باشند که سرعت کدنویسی شما‌را ارتقا میدهند.

فریمورک چه میباشد؟
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.